Warning: is_readable() [function.is-readable]: open_basedir restriction in effect. File(/home/b3215/wp.backasaterigolf.se/wp-content/plugins/events-calendar-pro/events-calendar-pro.php/lang/tribe-events-calendar-pro-sv_SE.mo) is not within the allowed path(s): (/home/b3215:/usr/local/lib/php:/var/apachefs/uploads:/tmp:/etc/file/magic) in /home/b3215/wp.backasaterigolf.se/wp-includes/l10n.php on line 632
GLAD PÅSK! – Backa Säteri Golf, Nödinge

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK!

Vi väntar på värmen och att golfbanan ska öppna, men det ser ut som att det kommer att dröja ännu ett tag. Vi återkommer när det närmar sig. Klubbstugan/reception är öppen på påskdagen mellan 11.00 – 13.00, kom gärna förbi och ta en kopp kaffe.

 

Passa på att köpa golfhäftet före den 1 maj och du får en golfhandske som gåva!

Fram tills dess önskar vi alla medlemmar en skön och trevlig påsk!

Comments are closed.