Telefon tillfälligt urfunktion

För tillfället fungerar det inte att nå receptionen på klubben via telefon.
Kontakta via mail; info@backasateri.se

Drivingrangen

Nu har vi fyllt bollautomaten med 10 000 bollar.

Bli träningsmedlem och du får 30% fler bollar och 10% på greenfee.
Bollar för gäster 50 st för 45 kr och du betalar med ditt kreditkort, medlemmar betalar ex 50 st för 30 kr.

Vi plockar bollar och klipper gräset på tisdagar och fredagar mellan kl 9.00 – 12.00. Då är rangen avstängd.

Påskpeggen, värde 840 kr

Nästa tävling är PÅSKPEGGEN, slaggolf och vi spelar 9 hål. Långfredag 16 april kl 9.00. Var med och tävla om fina priser från ICA, Ale Torg. Vad sägs om ett Grillfat för 8 personer, värde 840 kr eller några av våra andra fina priser. Vi spelar två klasser, Dam och Herr klass. Tävlingsavgift är 60 kr och tävlingsgreenfee är 100 kr. Välkommen med din anmälan via golf.se

Mötesplats

Stort tack till alla som var med på vår gemensamma arbetsdag och till ”rangegruppen” som hela säsongen har jobbat med att få upp nätet på nytt och gjort rangområdet till en trivsam mötesplats. Vi strävar efter att tillsammans göra Backa Säteri Golf till en mötesplats för alla Nödingebo, som golfare är du välkommen att träna hos oss och för alla övriga är ni välkomna att träffas i vårt gemensamma café. Många  besökare gör att vi kan utöka vårt utbud i caféet.

Tävlingar 2019

Nu är årets tävlingsprogram klart. Du hittar alla tävlingar här.
Nästa klubbtävling är Påskpeggen, det är slaggolf över 9 hål den 19 april kl 9.00.

Måndagar spelar Seniorerna
Tisdagar spelar Damerna.
Onsdagar spelar Herrarna

Välkommen till våra trivsamma tävlingar!

Arbetsdag

Lördag 6 april kl 9.00 samlas vi vid klubbstugan för en arbetsdag för att arbeta med att göra banan fin inför säsongen.
Efter arbete blir det korv o bröd, kaffe. Därefter är det ”Städtävling” kl 13.00 startar vi i någon form av trevlig tävling.

Anmäl dig till tävlingen när du kommer på morgonen den 6/4

För dig som är med på arbetsdagen återbetalar vi städavgiften i form av 2 greenfeecheckar, du kan som alternativ välja att få 2 Sverigelotter istället.

Välkommen till en trevlig dag tillsammans!

GRÖNT KORTKURS med FULLVÄRDIGT MEDLEMSKAP

Mot Grönt Kort – Avdragsgill friskvård! 2995 kr
Välkommen till Backa Säteri Golf och AnnCatrin GolfAcademy

Kursen inkluderar
Gröna kortet utbildning på Backa Säteri Golf

Nu har du chansen att lära dig spela golf på ett enkelt, smidigt och billigt sätt. Under ledning av PGA tränare AnnCatrin Carlsson kommer du få den hjälp du behöver. Vi anser att personlighet och kvalitet är viktigt för att utvecklas, därför bedrivs kurserna i mindre grupper om max 8 st och minst 5st.

Kursansvarig är PGA Pro AnnCatrin Carlsson som har många års erfarenhet inom yrket.

3 Enkla steg:

Gröna kortet kurs inklusive medlemskap, 2 dagar intensiv
Fadderrundor
Minst 18 poäng vid ett tillfälle på 9 hål från gulsvart pinne ger Grönt Kort

Kursen inkluderar

8 timmar praktik och praktisk teori
Teorimatrial
Lån av klubbor
Fria rangebollar under utbildningsdagarna
Rabatterat pris vid köp av nybörjarutrustning under kursen i samarbete med Innesvingen
50% på en lektion av AnnCatrin inom 2 månader efter avslutat kurs mellan kl 12-15 vardagar
Fullvärdig medlem i Backa Säteri Golf

Kursen är friskvårdsklassad
Kursavgift inkl medlemskap 2995.-
Kurs exkl medlemskap 1795.-

Att tänka på inför kursen:

All undervisning sker utomhus därför behöver du bra skor och varma och rörliga kläder anpassade för utomhusaktivitet .

Varmt välkommen önskar vi på Backa Säteri Golf

Kursdagar och tider:

Kurs 1.
Fredag och lördag 19-20 april kl 10-14

Kurs 2.
Lördag och Söndag 4-5 maj kl 10-14

Kurs 3.
Lördag och Söndag 18-19 maj kl 10-14

Kurs 4.
Lördag och Söndag 1-2 juni kl 10-14

Kurs 5.
Lördag och Söndag 15-16 juni kl 10-14

Pris: 2 995:-
Anmälan till kursen inkl medlemskap: Anmälningsformulär

Anmälan till kurs exkl medlemskap: Anmälan

För dig som nybörjare i golf kommer finns avsatt tid med erfaren spelare. Vi har även en sluten grupp på Facebook som heter ”Nybörjare och faddrar-Ska vi spela golf”. Gå gärna med där.

Lokala regler

Nu är det nya Lokala Regler för 2019

SGF:s Generella Lokala Regler samt Backa Säteri Golf Lokala Regler

Genomgående är allt nytt, en sak som vi vill påpeka är att på hål 2 och 3 utanför stenmuren är markerat som out of bounds.

mar

”Hur man räddar liv med hjälp av en hjärtstarter”

Nu har vi en hjärtstartare i klubbstugan.

Tomas Olsson från Plusab ger oss en genomgång och visar hur hjärtstartaren  i klubbstugan fungerar.

Onsdagen 20 mars kl 18.00 och kl 19.00. Tomas har två genomgångar beroende på hur stort intresset är.

Lokal: Klubbstugan.

Anmäl till ANMÄLAN ditt intresse och vilken tid som passar dig bäst.

Välkomna

Styrelsen/Maj Holmström

Regelutbildning

Nu kommer vi att ha ytterligare två tillfällen med regelutbildning. Passa på att lära dig det nya. Platserna är begränsade.

Det är den 25 februari kl 18.00 och den 31 mars kl 10.00. Välkommen!

Göran Svensson
Distriktsdomare

Anmälan på golf.se eller till gorans@gorans.se