Ändrade öppettider

Från den 17 juni har reception och café öppet:

Vardagar 10.00 – 16.00, Lunchstängt 12.30 – 13.00

Helg, lör/Sön  10.00 – 14.00

Klubbstugan är öppen alla dagar 08.00 – 20.00

Junior Tour – 2019

Tävlingen är öppen för alla juniorer, mellan 9-21 år, som är medlemmar i BSIF (dvs. man måste inte vara med i träning utan alla kan vara med). Syftet med Touren är att få ut juniorerna att spela på banan, lära sig rutinerna på banan m.m.

Vi spelar i följande två klasser (alla klasser är för både tjejer och killar):

Klass A – Handicap 0 – 36 ‐ poängbogey – 9 hål

Klass B – Handicap 37 – 99 ‐ poängbogey. – 6 hål

I klass B deltar man utan inbördes jämförelse och juniorens score presenteras inte heller i några resultatlistor. Fokus i klass B är på den egna prestationen och man jämför bara med sig själv. I klass B belönas alla juniorer som förbättrar sitt resultat med ett litet pris. Varje boll måste ha minst en förälder (eller annan vuxen) med sig på banan som stöttar och hjälper till med speltempo, enklare regler på golfbanan och hjälper till med att föra score. I klass B spelar man från 150 m om man har hcp 55-99 och från grönvit markering om man har hcp 37-54 (se separat pdf Räkna poäng – hcp 54 och 36” för mer info).

I klass A får alla som deltar ett deltagarpoäng. De fyra bäst placerade i varje klass får dessutom placeringspoäng. En vinst ger 6 poäng, en andraplats 4 poäng, tredjeplats 3 poäng och en fjärde plats 2 poäng. I klass A kan man välja om man vill spela från orange, röd eller gul tee och man använder sig av banans slopetabell och slopekalkylator för att räkna poäng.

Alla som startar får en glass när de kommer i mål.

Vid följande tillfällen kommer BSIF Junior Tour 2019 att spelas:

Torsdag 20 juni, första start kl 18.

Söndag 30 juni, första start kl 14.

Torsdag 8 augusti, första start kl 18.

Söndag 25 augusti, första start kl 14.

Torsdag 5 september, första start kl 18.

Söndag 15 september, första start kl 14.

Anmälan sker senast två dagar innan varje deltävling på mingolf.se.

Vid frågor kontakta Dan Sandkvist. 0706-831620, dan.sandkvist@me.com

Med vänlig hälsning – BSIF Junior- och elitkommitté

Slå ett slag för Sverige

Vår populära tävling den 6 juni, Flaggtävling, den får du inte missa. Fina priser från våra tävlingssponsorer, Klädkällarn, Blomsterriket och Black & Deccker. Kristina och Sven bjuder alla på kaffe och hembakat jordgubbstårta som en trevlig avslutning.

Anmälan och mer info finns på golf.se

maj

Demodag 1 juni

Dags för Demodagar hos oss! 1 juni kl 11.00-15.00

Boka utprovningstid hos Peter Carlsson! 070-6068873 för att skräddarsy klubbor som passar dina behov.

Märke: Cobra, TaylorMade och Callaway.

Träningsmedlemskap – 350 kr

Bli träningsmedlem och du får 350 bollar laddat på bollkortet, 30% mer bollar när du ladda vårt bollkort. Dessutom ger vi dig 10% rabatt på greenfee.

Är du golfare, bor i Nödinge med omnejd då är vi ett bra alternativ för att träna hos oss. Närhet när det är som bäst.

Friskvårdsbidraget gäller för köp av drivingsrangebollar.

Drivingrangen

Nu har vi fyllt bollautomaten med 10 000 bollar.

Bli träningsmedlem och du får 30% fler bollar och 10% på greenfee.
Bollar för gäster 50 st för 45 kr och du betalar med ditt kreditkort, medlemmar betalar ex 50 st för 30 kr.

Vi plockar bollar och klipper gräset på tisdagar och fredagar mellan kl 9.00 – 12.00. Då är rangen avstängd.

Påskpeggen, värde 840 kr

Nästa tävling är PÅSKPEGGEN, slaggolf och vi spelar 9 hål. Långfredag 16 april kl 9.00. Var med och tävla om fina priser från ICA, Ale Torg. Vad sägs om ett Grillfat för 8 personer, värde 840 kr eller några av våra andra fina priser. Vi spelar två klasser, Dam och Herr klass. Tävlingsavgift är 60 kr och tävlingsgreenfee är 100 kr. Välkommen med din anmälan via golf.se

Mötesplats

Stort tack till alla som var med på vår gemensamma arbetsdag och till ”rangegruppen” som hela säsongen har jobbat med att få upp nätet på nytt och gjort rangområdet till en trivsam mötesplats. Vi strävar efter att tillsammans göra Backa Säteri Golf till en mötesplats för alla Nödingebo, som golfare är du välkommen att träna hos oss och för alla övriga är ni välkomna att träffas i vårt gemensamma café. Många  besökare gör att vi kan utöka vårt utbud i caféet.

Tävlingar 2019

Nu är årets tävlingsprogram klart. Du hittar alla tävlingar här.
Nästa klubbtävling är Påskpeggen, det är slaggolf över 9 hål den 19 april kl 9.00.

Måndagar spelar Seniorerna
Tisdagar spelar Damerna.
Onsdagar spelar Herrarna

Välkommen till våra trivsamma tävlingar!

Arbetsdag

Lördag 6 april kl 9.00 samlas vi vid klubbstugan för en arbetsdag för att arbeta med att göra banan fin inför säsongen.
Efter arbete blir det korv o bröd, kaffe. Därefter är det ”Städtävling” kl 13.00 startar vi i någon form av trevlig tävling.

Anmäl dig till tävlingen när du kommer på morgonen den 6/4

För dig som är med på arbetsdagen återbetalar vi städavgiften i form av 2 greenfeecheckar, du kan som alternativ välja att få 2 Sverigelotter istället.

Välkommen till en trevlig dag tillsammans!