Nyheter

15
Okt

Ny slope

Nu har vi ny slope på banan och vi har även lagt till orange tee.

12
Okt

Fairways

Nu har vi påbörjat vertikalskärning av våra fairways. Det kommer göra susen inför nästa säsong. Banan är öppen som vanligt.

21
Sep

Tisdagsgolfens final!

Efter regn kommer solsken, det var det som skedde under Tisdagsgolfens final! Under årets tisdagar har vi haft tur med vädret, solen har strålat och regnet lyst med sin frånvaro, men efter solsken kommer regn. Och regnat har det gjort de sista veckorna vilket innebar att vår fina bana inte hade de allra bästa förutsättningarna i lördags när vår final

Read more

17
Sep

Öppettider

Nu ändrar vi öppettider inför hösten. Vardagar och helg, lördag-söndag 9-13 Klubbstugan är öppen 8-18 Rangen är avstängd pga att nätet har blåst ner och ska åtgärdas.

14
Sep

Greenfee 100 kr

Årets väderförhållande har tagit hårt på vår golfbana. Först extrem torka och nu regn, det gör att vår bana inte håller det måttet som vi önskar. Under säsongen har vi lagt mycket arbete på greenerna och de är fortfarande i mycket bra kvalité. Vi sänker greenfee i höst till 100 kr/9 hål. Inga andra rabatter gäller under denna period.

8
Sep

RANGEN STÄNGD

Fredagens oväder med storm/tromb som drog över Nödinge gjorde stora skador på vårt skydsnät till drivingrangen. Tills vi har hunnit laga det är rangen stängd av säkerhetsskäl. Tack för att du respekterar detta!

3
Sep

Grattis H30

  Grattis H30 I fredags spelade vi 5:e och näst sista omgången i H30-serien på Torslanda GK. Även denna omgången blåste det ordentligt, vilket ihop med en ganska rejäl bana, gjorde att scorerna var lite högre. Men för oss som jagar, kanske det bara var positivt!? Spelade denna gång gjorde Mikael Falk, Olof Olsson, Andreas Olsson och Olof Lindelöf. Denna

Read more

1
Sep

Lägesförbättring

  Lägesförbättring Lägesförbättring med en klubblängd på den  finklippta delen av fairways.

1
Sep

Medlem 2019

Nu erbjuds medlemskap för 2995 kr för hösten 2018 och 2019 Trenden fortsätter, vi blir fler och fler medlemmar och besökare, fler personer som tränar för att bli bättre golfare, vilket vi tycker är oerhört roligt. Nu erbjuder vi fullvärdigt medlemskap för 2995 kr som gäller i år och hela 2019. Spelavgiften på 2395 kr kan du använda som friskvårdsbidrag.  

21
Aug

Backa Säteri  på Nordea Masters 2018

Backa Säteri på Nordea Masters 2018 Backa Säteri var med på Nordea Masters 2018 på Hills Golfklubb och ansvarade för Hål 15 tillsammans med Kungsbacka GK. Vi hade 9 funktionärer på plats på torsdag förmiddag, fredag eftermiddag och hela lördagen. Det hela var mycket ansvarsfullt och vi gjorde ett riktigt bra jobb. Vi stod på tee och green på hål 15

Read more