Välkommen till Backa Säteri Golf! (Nödinge Golfbana)

Nödinges närmaste golfbana där trivsel, närhet och tillgänglighet står i centrum.

Backa Säteri IF

 Backa Säteri Golfklubb 

Varför välja Backa Säteri Golfbana?

Ett av de främsta skälen till att välja oss som medlemsklubb är utan tvekan vårt centrala läge. Mitt i Nödinge, mitt i bostadsområdet Backa Säteri.


Golfsamhälle
Vi arbetar med att ge Backa Säteri och golfbanan en allsidig och familjär prägel, här ska vara något för alla, även för icke golfare.

En annan viktig aspekt är att man genom att välja oss har nära till golfbanan, är att man kan gå eller cykla. Det är unikt i Sverige att en golfbana ligger så centralt som Backa Säteri Golfbana gör, mitt i samhället. Nödinge expanderar och från 2020 kommer det att byggas ytterligare 1000 bostäder söder om Golfbanan.

Medlemskap
I vårt förstaårsmedlemskap och Seniormedlemskap kan du dela upp årsavgiften via More Golf eller autogiro. Våra flexibla medlemsformer är uppskattade av många - och är anpassade efter det flestas spelvanor.

Juniorer
En golfklubb är som bekant så mycket mera än själva banan. Vi har även stort fokus på hur vi bemöter våra medlemmar och gäster. Vi har en bred juniorverksamhet som börjar med "Golfkul" för de yngsta. Vår Pro Per Molén tar hand om både juniorer och seniorer. Du kan välja mellan lektioner för dig som har spelat länge eller för dig som är helt ny. Vi erbjuder utbildningar, lektioner och Grönt Kort.

Integration
Integrationsarbetet är en del av vår verksamhet. Vi arbetar med ungdomar och ensamkommande fyktingbarn. Ett led i detta är att intressera ungdomar för golf som idrott.

Kvalitetskänsla/första intryck
Backa Säteri Golfbana är en mycket trevlig och lite utmanande med snabba greener. Banan är välskött av vår samarbetspartner GML

Bokningssystem
Hos oss är alla tider bokningsbara. Ett system som uppskattas av både medlemmar och gäster. Att köa för en starttid känns lite omodernt i den tid vi lever i. Man kan under stor del av golfsäsongen boka starttid 07.30-19.30 alla dagar. Man kan alltså även boka spel för en kortare runda på kvällen.

Drift
Backa Säteri Idrottsförening bildades 2015. Föreningen arbetade då i huvudsak med Juniorverksamhet, tex Golfkul. Från säsongen 2016 har föreningen utvecklats och driver nu Backa Säteri GolfbanaBacka Säteri IF är en förening som på helt ideell bas arbetar med föreningens verksamhet . Förening har ett driftbolag BSIF Drift AB som driver golfbanans verksamhet och arrenderar marken.

bilder från banan green3

Kontakt

E-post
info@backasaterigolf.se

Tel, kansli
0303-636 18

Adress
Säterivägen 2
449 35 Nödinge

Stöd våra sponsorer och partners

 
 
Du är här: Home BSIF