GOLFKUL 4 – 8 ÅR

Golfkul är för alla barn som vill börja med golf på ett lekfullt sätt. Målsättningen är att barnen ska bekanta sig med golfen, ha roligt och lära sig grunderna. Stort fokus läggs också på säkerheten. Nytt för i år är att vi kommer att ge barnen olika utmaningar som de skall träna på och sedan försöka klara vilket kommer bli roligare och mer varierat för barnen.

Tid och plats (återkommer med tid)
Vårterminen börjar i april kl 10.00 då är alla välkomna att prova på. Efter detta kommer vi att dela in er i grupper och håller på de kommande lördagarna fram till XX

Träningen utgår från driving rangen på Backa Säteri Golfbana. Vårens golfkul kommer att gå på lördagar, kl 10 – 11 och 11 – 12.

Kostnad
200 kr/termin. Betalning sker på plats i klubbstugan/receptionen.. Barnen blir även medlemmar i klubben. Anmälningsformulär (klicka på länken)

Ledare på Golfkul
Är du intresserade att hjälpa till på något sätt så hör av er till Simon Slottner. För frågor kontakta Simon Slottner, 070-2835082.

JUNIOR  9 – 21 ÅR

Har du fyllt nio år har du chans att lära utveckla din golf eller lära dig spela golf. Du är välkommen oavsett om du är nybörjare eller har spelat tidigare. Efter första träningen placerar vi dig i en grupp som passar din nivå.

Tid och plats (Tid är ej klart ännu)
Första tillfället är XXX kl 17-18:30 och håller på i 8 veckor. Veckorna därefter delas juniorerna in i grupper. Vid första tillfället så träffas alla junior och tränar tillsammans för att dela upp oss i rätt grupp.
Vi träffas vid klubbstugan på Backa Säteri Golf.

Vi delar in grupperna för denna termin efter ålder. Golfnivå kan dock påverka vilken grupp man hamnar i.

  • Grupp 1, 11 år eller yngre, kl. 17-18
  • Grupp 2, 12 år eller äldre, kl. 18-19

Kostnad

Avgift för träning 700 kr. Betalning sker på plats i klubbstugan/receptionen. Anmälan, ange barnets namn och Golf-ID eller personnummer. Anmälningsformulär (klicka på länken).

För frågor kontakta Simon Slottner 070-2835082 eller Dan Sandkvist 070-9831620.

Sprid gärna detta till kompisar som ni tror är intresserade.