DAMER, TISDAGAR

Vi i Dam kommittén vill tacka för säsongen som gått, i år har vi varit fler deltagare varje tisdag än vi varit på många år vilket är fantastiskt kul!
Och vi hoppas naturligtvis att vi blir ännu fler som kommer nästa år! Så alla ni som tänkt, hmmm det där verkar kul, kom, ni är varmt välkomna.

Coronaviruset

Vi fortsätter spela på tisdagarna, utan tävlan och med behörigt avstånd från varandra. Kramas gör vi igen när detta virus är över. Boka in dig i en boll som passar dig. Vi försöker hålla oss till starttiderna 17 – 18.
Ses på banan.

HERRAR, ONSDAGSGOLF

Vårt motto är att spela golf under trevliga former. Givetvis tävlar vi med största allvar och finalen avgörs i spetember.
Vi spelar onsdagar ca 17.00. Vi spelar varje onsdag fram till  september. Finalen spelas I september

Coronavirus

Sällskapsrunda istället för vanliga onsdagsgolfen?

Alla onsdagsgolfare, det tråkiga som händer runt omkring oss just har ju gjort att vi tillsvidare inte spelar våra ordinarie tävlingar. Men visst vore det trevligt om vi istället kan spela sällskapsrundor på onsdagarna, utan tävlan och givetvis med de regler om avstånd, flaggorna i på green och annat som gäller just nu. Boka in en boll som passar dig, gärna då mellan 17 och 18 då vi brukar spela ordinarie onsdagsgolfen.

Kontaktpersoner

Tage Johansson
Roland Berg
Christer Klang

SENIORER, MÅNDAGAR

Vi kommer att ha seniorspel varje måndag under perioden maj – juni uppehåll under juli och vi fortsätter augusti till september.

Samling vid klubbhuset från kl 9.30 första boll går ut kl 10.00. Startanmälan till GIT senast kl 9.00 speldag, Kl 09.30 kommer starttiderna ut på nätet. 10.00 går första bollen ut.

Välkomna till trevligt spel med härliga golfkompisar. Som brukligt avslutar vi med en resa, vart är ännu så länge hemligt.