Årets sista tävling

SÄTERIETS SOPPA

OKTOBER 2 –14:00 – 17:00

Årets sista och roligaste tävling spelas över 9 hål och avslutas med en god värmande soppa.

Spelform 3+3+3, Kanonstart, Anmäler redan nu!

Damernas final

Nu har Damernas finalgolf spelats. De 15 bästa under säsongen spelade lördag 18/9. Segrade gjorde Susanne Samuelsson.
Stort grattis!
På andra respektive tredje plats kom Linda Nilesten och Katarina Eriksson.
Tack till Smycka som sponsrat oss med fina priser.

Grattis H22

Backa Säteri Golf H22 spelade sista deltävlingen på vår bana och trots kluriga flaggplaceringar vann de deltävlingen, Viktor Friberg, Markus Bengtsson, Martin Ramselius och Olof Olsson. Vi slutade 2:a i serien.
H50 spelade på Stora Lundby, Dan Sandkvist, Göran Larsson, Bernt Källgren och Johan Larsman.

Hole in One

Grattis!

Hole in One

Walter Martinsson, hål 6

Christer Örtlund, hål 4

Per-Göran Peterson, hål 8

Hole in one

Klubbpiké

Nu kan du köpa Backa Säteri Golf klubbpiké. Märke Callaway.

Tröjorna finns i lager Herr mörkblå, Dam svart och orange.

Pris: 549 kr

Bli medlem 2022

Bli medlem 2022 och spela fritt i år. Endast 3 695 kr.

Här har vi det trevligt och det är lätt att komma ut på banan som är omväxlande och rolig  att spela.

Välkommen till en av Västsveriges bästa 9-hålsbana.

aug

Grönt Kort kurs inkl medlemskap 2022

Dags för Grönt Kort utbildning. två lördagar 11 och 18 september kl 10-15

Kostnad 2995 kr inkl medlemskap 2022.

Anmäl dig redan nu https://backasaterigolf.se/utbildning/grontkort/

Faddergolf

Behöver du en fadder, hör av dig till oss så ordnar vi så att du får någon att gå med.

Vi går ut på följande tider med max 2 nya golfare/tillfälle.

Aktuella tider

• Måndag 18.00
  • Torsdag 18.00

Anmäl dig till info@backasaterigolf.se senast 2 dagar innan.

Ange namn, ev golfid och telefonnummer

För mer info maila

Göran Svensson – gorans@gorans.se

Linda Hallberg – linda.e.hallberg@telia.com

Vi ses på banan 😊

PÅ GÅNG HOS DIN PGA PRO | Vagn erbjudande | Portugal

Elvagn eller vanlig  golfvagn

Just nu så har du möjligheten  att införskaffa din nya vagn till  ett bra pris.

Det finns en elvagn av märket  MGI ZIP X4 som har ett  kraftfullt batteri med en  elektrisk broms som bromsar  och håller vagnen still i alla  lutningar. Vagnen har också  fartkontroll i nerförsbacke. Dvs att den håller samma  hastighet nerför backen vilket gör att du slipper hålla emot  vagnen. Finns att provköra på Backa Säteri GK efter  överenskommelse med Christer på 0731 – 59 54 50.

Ordinarie pris med två tillbehör är 10200 kr. Just nu får du  den för 8595 kr.

Vill du hellre ha en vanlig vagn finns det 2 stycken BIG MAX  Ti ONE för 1695 kr. Ordinarie pris 1995 kr. Det här är en av  världens mest sålda vagnar och tar väldigt liten plats när den  fällts ihop.

Vagnarna finns att köpa på Backa Säteri GK.

Portugal

Vårresan går till Troia GK i Portugal 27 mars – 3 april 2022

Under en vecka kommer vi att spela och träna golf på den vackra och utmanande Troia GK strax utanför Lissabon i Portugal.
Läs mer om resan under Resor och hur du anmäler dig. Fåtal platser till detta pris och först till kvarn gäller.

Christer Ädel Golf  0731-59 54 50

AUGUSTIGOLF Tävling 1/8

1 AUGUSTI  –14:30 – 16:30

Eftermiddagsgolf i augusti

Spelform är Irish Greensome, vi spelar 9 hål med start kl 14.30, Anmälan via golf.se före den 30/7 kl 23.59. Du kan göra anmälan enskilt eller par. Nu kan du betala tävlingsavgift 50 kr/person när du gör anmälan och även greenfee 100 kr/person för dig som inte är medlem, via Min golf.

Tävlingen avslutas med ett knytkalas, Om vädret tillåter, då vi måste vara utomhus, var och tar med sig mat och dryck.

Välkommen!