Damernas Kick Off

ALTERNATIVA KICK OFF MED BUBBEL OCH
BISKVIER

Vi träffas tisdagen den 7 april vid klubbhuset kl. 18
Medtag glatt humör och kläder efter väder.
Det blir lättare poängpromenad – därefter skålar vi in säsongen
med bubbel.
Anmäl dig snarast genom att swisha 75:- till Anitha Hermansson
Du som redan har anmält dig får såklart tillbaka 75:- och din anmälan
står kvar.
Välkomna
Damkommitten

Reception är öppen

Recepton och Café öppet

Idag söndag 22 mars är reception och café öppet mellan kl 10.00 -14.00.

Välkommen in på en fika, smörgås och varmkorv.

Damernas Kick off 7 april

Välkommen till årets kick off

Tisdagen den 7 april kl 18.00 i Nödinge församlingshem.

• Vi går igenom årets tävlingsprogram.
  • Modevisning – Tjuvkilsboden
  • Övrigt – enligt önskemål

Anmäl er med namn och te.nr till Anitha senast 28 mars samt swisha avgiften 150 kr till 0706-972820 (Anitha)

I avgiften ingår något att äta och dricka, kaffe och kaka

Anmälan är bindande

Välkomna

Damkommittén

feb

Kallelse Föreningsårsmöte 2020

Föreningsårsmöte 2020

Backa Säteri IF kallar till föreningsårsmöte.

Söndag 22 mars kl 17.00 i Församlingshemmet, Nödinge.

Motioner till årsmötet ska vara inskickade till info@backasaterigolf.se före den 3 mars.

Handlingar till årsmötet kommer att finnas tillgänngliga påkansliet 1 vecka innan mötet.

Årsavgift 2020

Nu är årsavgifterna för 2020 klara och finns tillagda på ”Min Golf” för att betalas via internet. Faktura kommer även att skickas ut via mail. Länk till instruktionsfilm Betala årsavgift via Min Golf: https://www.youtube.com/watch?v=BU0rkwvBE7Y&feature=youtu.be

Nytt HCP-systen

Nytt HCP-system

Den 1 mars 2020 införs ett nytt handicapsystem i Sverige – världshandicapsystemet. De sex stora handicapsystem som funnits sedan tidigare blir nu till ett gemensamt som gäller över hela världen.

Du som golfspelare kommer att påverkas av detta på lite olika sätt. Bland annat kommer du vid övergången att få en ny exakt handicap utifrån världshandicapsystemet. Det kan vara samma, högre eller lägre än ditt nuvarande handicap. Du kommer att hitta det när du loggar in i Min Golf efter övergången den 1 mars

Banan är öppen

Banan är öppen för spel med ordinarie greener. Tacksam för att du bokar din tid via golf.se eller på någon app t ex mgbokning.

Greenfee är 100 kr som du kan betala i samband med att du bokar din tid eller via swish 1231973395

Öppettidet för reception

Öppet i receptopn

Öppet i rreception November

Reception är under november öppen söndagar kl 11.00 – 14.00

Välkommen in och köp Golfhäftet eller att fylla på ditt bollkort.

Skandinavia Invention 2019

Backa Säteri Golf  på Scandinavian Invitation 2019

Backa Säteri Golf var med som arrangerande klubb vid  Scandinavian Invitation 2019 på Hills Golfklubb och ansvarade för Hål 7 tillsammans med Särö GK.  Hål 7 visade sig vara det svåraste hålet på banan och dessutom ett av de stora publikhålen med mycket åskådare vid green hela tiden. Det fanns dessutom en kiosk med hamburgare och korv mm vid greenen vilket också lockade folk dit. Vi bemannade med 10 st funktionärer torsdag förmiddag, fredag eftermiddag och hela söndagen. Det hela var mycket ansvarsfullt och vi gjorde ett riktigt bra jobb.
Vi stod på tee och green på hål 7 och dessutom hade vi en forecaddie mitt på hålet.  Fyra personer var markörer och carryboards för tävlingsbollarna och följde dessa runt banan i 18 hål.
Scandinavian Invitations tävlingsledning har särskilt tackat Backa Säteri Golf för att ha gjort en mycket bra insats under  tävlingen .
Från Backa Säteri deltog  Claes Andersson, Margit Andersson, Katarina Eriksson,  Bengt Holtinger, Lillemor Holtinger, Tuomo Saaranen, Andreas Törner,, Daniel Udd, Anette Källgren och Bernt Källgren.

Bernt Källgren/Hålansvarig

Öppettider ( från och med 1 oktober)

Reception

Måndag-Torsdag Stängt