JUNIORMEDLEMSKAP För UNGDOM 16-18 ÅR 

Medlemsansökan

Avgift: 900 KR

INKLUSIVE

Obegränsat spel alla tider och alla dager i veckan.
Innebär också att du får delta i alla klubbtävlingar, representera klubben i seriespel och distriktstävlingar på andra golfbanor.

Inkluderar medlemskap i Backa Säteri IF, spelavgift, medlemskap i Svenska Golfförbundet (SGF) och erhåller tidningen Golfa

GGF JUNIORÖVERENSKOMMELSE 

ÖVERENSKOMMELSE OM SAMARBETE

För mer information läs på Göteborgs golfförbunds hemsida. 

FRITT SPEL JUNIORER VÅREN 2020

Just nu upplever många klubbar ett extremt tryck på medlemsspel och kan därför inte alltid ta emot gratisspelande juniorer alla tider.
Förmånen med fritt spel för juniorer är tänkt att vara en möjlighet att hälsa på golfkompisar på andra klubbar (inte att ses som en obegränsad rättighet).
Ring alltid  till klubben minst en dag innan spel och fråga om förmånen kan utnyttjas vid önskad tid.  Länk kontakt ”Klubbar”

REGLER

Alla juniorer upp till och med 18 år, med officiellt handicap 36 eller lägre och med ett fullt betalande medlemskap i någon av de klubbar i distriktet som ingår i överenskommelsen har fritt spel hos varandra alla veckodagar. Samma regler gäller på alla klubbar som är med i överenskommelsen.

I övrigt gäller tidsbokning enligt respektive golfklubbs egna regler för greenfee spel.

  • Alltid anmäla sig i gästande klubbs reception för registrering som ordinarie greenfee gäst.
  • Vid spel när receptionen är stängd måste inskrivning i greenfeeboken ske.
  • Fritt spel gäller ej som greenfeeavgift vid klubb-, distrikts- och rikstävlingar.
  • Med fullt betalande medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift, får spela obegränsat på sin hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan begränsning.

Juniormedlemskap 16-21 år inkl Gröntkort-kurs
Information kommer inom kort

Inkluderar medlemskap i Backa Säteri IF, nybörjarkurs, spelavgift,
medlemskap i Svenska Golfförbundet (SGF).
Obegränsat spel alla tider och alla dager i veckan. Innebär också att du får delta i alla klubbtävlingar, representera klubben i seriespel och distriktstävlingar på andra golfbanor. 

Tänk på att om du av någon anledning inte vill kvarstå som medlem kommande säsong, så behöver vi din uppsägning senast den 30/11 innevarande år. En golfklubb är en idrottsförening och enligt RF:s stadgar kan en sådan inte avsluta ett medlemskap utan uppsägning av
medlem själv.