Ny version av Min Golf Bokning!

I slutet av februari släpps en helt ny version av bokningsapp en Min Golf Bokning, med nytt utseende och nya funktioner. Du kommer då behöva ladda den ner på nytt till din mobil.

Den nya appen kommer att innehålla allt som fanns i tidigare app. Bland annat betalning, pushnotiser, ankomstregistring och handicapregistrering, samt alla dina bokningar, golfvänner och favoritklubbar från ditt konto i Min Golf.

 

’App-glapp’ i två månader
Den 20 december 2023 slutade den gamla appen att fungera som officiell bokningsapp för Min Golf. Den finns kvar i din mobil om du inte gör något, under namnet Golfers Bokning.

Fram tills den nya appen lanseras i februari kan du använda vanliga Min Golf för att boka starttider på golfklubbar som har öppet för spel nu under vintern, som t.ex. här hos oss på Backa Säteri Golf.

Klicka här för att läsa mer om den nya appen.

Leave A Comment