TRÄNING MED ANNCATRIN

På grund av rådande läge med Coronavirus har vi inga gruppträningar.

Du kan boka privatlektioner hos AnnCatrin.

Tränare

Vår tränare 2019 är PGA-Pro AnnCatrin Carlsson. Tillsammans med dig ser hon till att du kommer att utveckla ditt spel. Det blir både intressantare och roligare att vara ute på banan.

  • Undervisning sker utifrån ett spelaranpassat arbetssätt där glädje, helhetstänkande och individualisering är centrala begrepp.
  • I beaktning tas att alla har olika förutsättningar och det finns ingen generell mall för framgång.
  • Det ska ges möjlighet att utvecklas som människa genom golfen.

Varje spelare ska ges verktyg för kunna ta eget ansvar för sin utveckling

LÄS MER

Baskurser

Damträning
Kursen är öppen för alla damer oavsett hcp. Vi utvecklar din sving och närspelsteknik under sociala former. Du får idividuella tips för hur du bäst ska utvecklas.
Gruppträning
Kursen är öppen för alla, både damer och herrar, oavsett hcp. Vi går igenom grunderna i spelet och du får individuella tips för hur du bäst ska utvecklas
På väg mot hcp 36
Kursen är öppen för dig som inte nått fram till hcp 36. Med varierande träning får du repetition av alla grundläggande slag samt individuella tips för att utveckla ditt spel på bästa sätt.

Gruppstorlek 5-8 personer. 5 tillfällen á 50 minuter.

Pris 995:-

Fördjupningskurser

Närspelskurs
Vill du spara slag är detta kursen för dig! Vi går igenom de viktiga närspels-slagen och du får individuella tips om hur du bäst ska träna för att utvecklas.
Driverteknik
Känner du att du behöver förbättra din sving för att kunna slå längre och rakare? Vi går grundligt tillväga och du fåri ndividuell hjälp för att hitta din verkliga potential
Gruppstorlek 5-8 personer. 1 tillfälle á 3 timmar.

Pris 695:-