RESOR

Regnet det bara öser ner men som alla vet så kommer SOL efter regn. Redan nu kan du boka in din resa till sol och värme i höst genom att följa med till Portugal eller Spanien. Vi kommer att spela och träna golf i en hel vecka. Mer information om resorna finner du på www.christeradelgolf.se

Spanien och Portugal

Passa på och boka in dig på en härlig resa till hösten för att förlänga golfsäsongen. Just nu har vi två resor till södra Europa. Första resan går till Spanien i oktober och den andra går till Portugal i november. För mer information klicka i menyn på respektive land.

Islantilla GC på solkusten i Spanien den 2-9 Oktober

Varför inte förlänga säsongen med lite mer golf i härlig sommarvärme? Den 2-9 oktober åker vi till Islantilla i Spanien och golfbanan är en 27-hålsanläggning fördelat på tre slingor som omringar hotellet. Banan har blivit utnämnd som en av Centraleuropas 100 bästa banor av tidningen Golf Digest. Läs mer om resan och anmälan under Resor.

 

Morgado GC i vackra Algarve, Portugal 6-13 November

Nu är det dags att börja fundera på en höstresa och vi har fått klart med en resa till vackra Morgado GC i Portugal den 6-13 november 2021. Vi kommer under en vecka träna och spela golf i en fantastiskt trevlig miljö. Morgado GC har varit värd för både Europa touren och Challenge touren. Läs mer om resan och anmälan under Resor. 

Islantilla GC på solkusten i Spanien

Morgado GC i vackra Algarve, Portugal