VÄLKOMMEN

Jätteroligt att ni valde att komma till oss på Backa Säteri Golf, ni är hjärtligt välkomna!

Backa Säteri Golf har som målsättning att erbjuda sina medlemmar och gäster en trevlig och välkomnande atmosfär för alla, med en bana som håller god standard och hög tillgänglighet. Anläggningen har under säsongen sköts av vår greenkeeper Håkan Håkansson, som har lång erfarenhet av golfbaneskötsel och gör sitt yttersta för att erbjuda en bana som håller hög standard. Receptionen är i klubbstugan vid drivingrangen. Här kan Du boka starttider, köpa bollkort till rangen samt lösa greenfee.

Den mesta informationen om nyheter och händelser sker via hemsidan www.backasaterigolf.se samt via regelbundna mailutskick. Se till att hålla Din mailadress uppdaterad, för att inte missa viktig information.

Golfklubben anordnar ett flertal tävlingar och träningar under säsongen.

 

Seniorer på måndagar
Damtävlingar på tisdagar
Herrarnas Onsdaggolf

Klubben lägger stort fokus på juniorverksamheten och försöker skapa ett intresse för golf bland närområdets barn och ungdomar. Mer information om klubbens verksamhet hittar Du på hemsidan www.backasaterigolf.se. Klubben driver även ett föreningscafé i anslutning till receptionen. Här kan Du köpa kaffe, glass, dricka och enklare snacks.

Hoppas att Du kommer få en bra och givande säsong hos oss, samt att Du skall hitta något i säsongens utbud av tävlingar och arrangemang, som passar just Dig!

Ditt medlemskap gäller för innevarande kalenderår och förlängs automatiskt med ett år om du inte säger upp det senast den 30 november 2022.

Hälsningar/Styrelsen

 

%d bloggare gillar detta: