VÄLKOMMEN

Jätteroligt att ni valde att komma till oss på Backa Säteri Golf, ni är hjärtligt välkomna!

Backa Säteri Golf har som målsättning att erbjuda sina medlemmar och gäster en trevlig och välkomnande atmosfär för alla, med en bana som håller god standard och hög tillgänglighet. Anläggningen sköts av vår greenkeeper, som har lång erfarenhet av golfbaneskötsel och gör sitt yttersta för att erbjuda en bana som håller hög standard. Receptionen och ett enkelt café finns i Säterihuset. Här kan ni boka starttider samt lösa greenfee.

Den mesta informationen om nyheter och händelser sker via hemsidan www.backasaterigolf.se samt via regelbundna mailutskick. Se till att hålla din mailadress på mingolf.se uppdaterad, för att inte missa viktig information.

Golfklubben anordnar ett flertal tävlingar och träningar under säsongen. Seniorer tävlar på måndagar, damerna har tävlingar på tisdagar och herrarnas har sin Onsdagsgolf.

Klubben lägger stort fokus på juniorverksamheten och försöker skapa ett intresse för golf bland närområdets barn och ungdomar. Mer information om klubbens verksamhet hittar du på hemsidan www.backasaterigolf.se.

Hoppas att du kommer få en bra och givande säsong hos oss, samt att du skall hitta något i säsongens utbud av tävlingar och arrangemang, som passar just dig!

Ditt medlemskap gäller för innevarande kalenderår och förlängs automatiskt med ett år om du inte säger upp det senast den 30 november 2024.