JUNIORER

Juniorträningen börjar i mitten av april och slutar i mitten/slutet av september.

JUNIOR 8 – 21 ÅR

Höstens träning börjar vecka 32. Träning med juniorer är på tisdagar. Vi delar in juniorerna i grupper efter ålder och golfnivå.

Beroende på hur många grupper det blir i vår så börjar första gruppen kl 17 . T.ex. Grupp 1: 17:00-18:00, Grupp 2: 18:00-19:00 och ev. Grupp 3: 19:00-20:00.

Tränare på BSIF: PGA Pro Christer Ädel. www.christeradelgolf.se

Nytt för i år blir att de som tävlar på Göteborg Rookie Tour eller andra tävlingar kommer att erbjudas ytterligare träningstillfällen varje vecka där det kan bli spel på banan eller extra tävlings anpassad träning.

Kostnad per år/säsong: 

  • 8-10 år, träning med PRO, 1200 kr (gratis medlemskap)
  • 11-15 år, träning med PRO, 1200 kr + medlemskap 600 kr
  • 16-18 år, träning med PRO, 1200 kr + medlemskap 900 kr
  • 19-21 år, träning med PRO, 1200 kr + medlemskap 1100 kr

ANMÄLAN
Anmäl er till juniorträningen i länken. Gör det senast söndagen 9 april. Då har jag möjlighet att göra grupper och skicka ut tider till er en vecka innan vi kör igång. https://forms.gle/5SGcAU68U7SfstBc8

BETALNING – AVGIFT

I år betalas medlems-, spel- och träningsavgiften via MinGolf. Någon vecka efter anmälan bör det gå att betala via Min Golf. Samtidigt som ni betalar aktiveras medlemskapet för 2022. Du behöver ditt golf-id (födelsedatum + tre siffror) för att logga in. Om du inte känner till ditt golf-id så kontakta oss per mail. Nytt lösenord kan ni själva beställa via Min Golf-sidan. Länk till instruktionsfilm “Betala årsavgift via Min Golf”https://youtu.be/BU0rkwvBE7Y.

För frågor kring juniorträning kontakta Simon Slottner ‭070-283 50 82‬.
GOLFKUL 5 – 7 ÅR
Tyvärr saknar vi ledare för Golfkul under 2023. Vi hoppas att vi har Golfkul tillbaka till 2024.
 
Golfkul är för alla barn som vill börja med golf på ett lekfullt sätt. Målsättningen är att barnen ska bekanta sig med golfen, ha roligt och lära sig grunderna. Stort fokus läggs också på säkerheten. Har du frågor kontakta: victorfriberg@hotmail.com.
 
Plats: Drivingrangen på Backa Säteri Golfbana.
Kostnad: 250 kr/termin. Barnen blir även medlemmar i klubben.

Länk till anmälan kommer inom kort.

Ledare på Golfkul

Vi behöver nya ledare till golfkul. Är du intresserade av att bli ledare för Golfkul så hör av er till bsif@backasaterigolf.se.
 
 
 

LÄGER

– Sommarläger 2023
Midsommarveckan, 26-29 juni. Mån-ons kl 9-14, tors kl 9-12.
Ålder: 10-21 år *. Avgift 1495 kr.

* Deltagare behöver ha tillräcklig spelvana, dvs klara sig utan ledare vid spel på banan. Kontakta Christer om ni är osäkra på bedömning.

Länk till anmälan kommer inom kort.

Betalning sker via mingolf.se.

 
 

JUNIORKOMMITÉN

Juniorkommittén står inför generationsförändringar. Flera av tidigare föräldrar har lämnat kommittén och vi är i dag endast några nå kvar. Idag består av juniorkommittén endast av Simon Slottner och Daniel Salminen. Under 2023 behöver vi få in nya medlemmar i juniorkommittén. Gärna två-tre föräldrar som har sina barn i juniorträningen.

 

ALE JUNIOR TOUR  2023  –  PRELIMINÄRT

Tävlingen är öppen för alla juniorer, mellan 8-19 år. Syftet med touren är att få ut våra juniorer på banan och spela golf, lära sig rutinerna och så klart att ha kul med sina kompisar.

Vi spelar i följande två klasser (alla klasser är för både tjejer och killar):

    • Klass A – Handicap 0 – 36 ‐ poängbogey, 9 hål, gul eller röd tee
    • Klass B – Handicap 37 – 54 ‐ poängbogey, 9 hål, orange eller röd tee

klass A-B får alla som deltar ett deltagarpoäng. De fyra bäst placerade i varje klass får dessutom placeringspoäng. En vinst ger 6 poäng, en andraplats 4 poäng, tredjeplats 3 poäng och en fjärde plats 2 poäng. I klass A kan man välja om man vill spela från röd eller gul tee och I klass B kan man välja om man vill spela från orange eller röd tee. klass B bör varje boll ha minst en förälder (eller annan vuxen) med sig på banan som stöttar och hjälper till med speltempo, enklare regler på golfbanan och hjälper till med att föra score. 

Anmälan sker senast samma dag innan kl 12, på mingolf.se.. Startlista presenteras senast kl 13:00 samma dag som tävlingen sker.

Prisutdelning för årets junior tour kommer troligtvis ske i samband med sista deltävling.

Vid frågor kontakta Simon Slottner 0702-835082 eller junior@backasaterigolf.se.

 

Grönt kort för juniorer på Backa Säteri

Ladda ner pdf: Lathund – Grönt kort för juniorer 2022

%d bloggare gillar detta: