SENIORER

SENIORER

Välkomna att spela seniorgolf på måndagar start kl. 10.00. Vi startar i april med uppehåll under juli och avslutar i september.

I september gör vi en utflykt med gemensam lunch och en 18-hålsrunda på en annan bana.

Vi spelar en tävling över 9 hål som finns upplagd i GIT i god tid innan start och golfrundan registreras efter tävlingen. Om du vill spela utanför tävlingen men ändå vara med i gemenskapen, hör av dig till Monica så lottas du in i en boll, men det kommer inte att synas i startlistan. Vi måste vara minst 6 personer anmälda för att vi ska genomföra tävlingen, är vi färre träffas vi kl. 10.00 och går ut och spelar en sällskapsrunda.

Anmälan görs på mingolf.se där du söker upp seniorgolf och anmäler dig senast kl. 08.00 på startdagen. Starttiden visas på nätet kl. 08.20 samt att du får ett mail om starttiden.

Damer 70+ och herrar 75+ kan välja att spela från orange tee eller röd tee som väljs i samband med anmälan till tävlingen.

Scorekorten hämtas i klubbhuset innan start. Efter rundan räknar ni ut bruttoscoren och lämnar scorekorten till Monica som registrerar rundan.

Efter rundan träffas vi vid klubbhuset och får en pratstund tillsammans.

Välkomna
Monica Röring och Lillemor Holtinger