Midsommargolfen som spelades den 21 juni, Midsommarafton, på Backa Säteris fantastiskt fina bana blev väldigt lyckad!

I ett underbart, varmt och soligt väder var det shot-gun start för 36 deltagare kl. 09:00 på förmiddagen. Efter tävlingen dukades det upp till en underbar Midsommarbuffé med sill, potatis, gräddfil, gräslök, lax och jordgubbar som Mias Catering hade levererat.

Segrade i damklassen gjorde Linda Nilesten på 34 slag netto före Katarina Allansson på 35 slag netto.

Herrklassen vanns av Jesper Eriksson på 29 slag netto, på andra palts kom Andreas Törner med 31 slag netto.

Närmast hål kom Karin Johansson i damklassen och i herrklassen Daniel Ekelund.

Priser till tävlingen hade skänkts av våra sponsorer ICA Kvantum i Nödinge samt av Svenska Mäklarhuset i Ale.

Tävlingsledare var Roland Berg och Bernt Källgren.

Tävlingen sponsras av:

ICA Kvantum Ale Torg
Vi vill ge dig matglädje varje dag! Vi på ICA Kvantum Ale Torg vill vara alebornas självklara val. Därför erbjuder vi ett brett sortiment till bra pris och brinner lite extra för våra färskvaror.
ICA Kvantum Ale

smh – Svenska Mäklarhuset Ale
Vi är en engagerad och personlig fastighetsbyrå som ser det som vår viktigaste uppgift att du som kund blir helt nöjd. Alla mäklare har lokal förankring på orten och en mycket god kännedom om bostadsmarknaden i vår långsmala kommun. En lyckad, problemfri försäljning är ingen självklarhet. Vi vet vad som krävs och är beredda att göra det lilla extra!
smh – Svenska Mäklarhuset Ale

I våra signaturtävlingar jobbar vi aktivt med sponsorer vilket upplevs positivt av medlemmarna som lär känna nya företag, och också av sponsorerna som får chansen till direktkommunikation med sin målgrupp på olika sätt. Är du som företagare i Ale intresserad av att synas i samband med våra olika tävlingsarrangemang, kontakta vår sponsorkommitté.

Leave A Comment