Årets andra signaturtävling där vi traditionsenligt spelar 9 hål med efterföljande midsommarlunch! En signaturtävling innebär bla. ett finare prisbord med priser sponsrade av lokala Ale företag.

Shotgun-start kl 09.00. En dam- och en herrklass. Bra prisbord med fina vandringspriser.

Sista anmälan tisdag 18/6 kl 23:59! Tävlingen är begränsad till 36 deltagare och är väldigt populär så anmäl Er i tid!

Midsommarlunchen (ingår i startavgiften!): Potatis, sill, gräddfil och dessert. Ingen dryck ingår utan var och en tar med detta själv. Cafèts försäljning är stängd.

I den här tävlingen kan du som har högre handicap än 36,0 vara med. Du får dock endast tillgodoräkna dig handicap 36,0.

Välkomna till en trevlig dag på golfbanan!

 

Tävlingen sponsras av:

ICA Kvantum Ale Torg
Vi vill ge dig matglädje varje dag! Vi på ICA Kvantum Ale Torg vill vara alebornas självklara val. Därför erbjuder vi ett brett sortiment till bra pris och brinner lite extra för våra färskvaror.
ICA Kvantum Ale

smh – Svenska Mäklarhuset Ale
Vi är en engagerad och personlig fastighetsbyrå som ser det som vår viktigaste uppgift att du som kund blir helt nöjd. Alla mäklare har lokal förankring på orten och en mycket god kännedom om bostadsmarknaden i vår långsmala kommun. En lyckad, problemfri försäljning är ingen självklarhet. Vi vet vad som krävs och är beredda att göra det lilla extra!
smh – Svenska Mäklarhuset Ale

I våra signaturtävlingar jobbar vi aktivt med sponsorer vilket upplevs positivt av medlemmarna som lär känna nya företag, och också av sponsorerna som får chansen till direktkommunikation med sin målgrupp på olika sätt. Är du som företagare i Ale intresserad av att synas i samband med våra olika tävlingsarrangemang, kontakta vår sponsorkommitté.

2 Comments

 1. Dan Sjölander-Reply
  2024-06-16 at 11:45 e m

  Var anmäler man sig till Midsommargolfen?
  Det verkar inte gå i Min Golf.
  Finns det platser kvar.

 2. Andreas Törner-Reply
  2024-06-17 at 9:57 f m

  Hej,

  Vad får du för fel i Min Golf? Du kan klicka här annars https://mingolf.golf.se/Competition/4353574 . Just nu är det 33 av 36 anmälda.

  // Andreas

Leave A Comment